Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dinandleferink.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2448

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dinandleferink.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2448

Viking Events allround

Viking Events is uw partner bij de organisatie van evenementen. Het team van Viking Events bestaat exclusief uit specialisten op het gebied van entertainment en events.

Viking heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van evenementen. Vernieuwende ideeën en creatieve verassingen maken uw feest tot een onvergetelijke happening. Of het nu gaat om de organisatie van een kleinschalig personeelsfeest of een groot bedrijfsjubileum, wij hebben de kennis en het netwerk om uw feest te laten slagen.

Viking onderscheidt zich van de rest door alles onder 1 dak aan te bieden. Het team staat zelf regelmatig op het podium waardoor ze zowel voor als achter de schermen de nodige kennis hebben opgedaan. We weten waar het om draait tijdens een event door er zelf vaak onderdeel van te zijn. Daarnaast is het netwerk aan cateraars, techniek en locaties door de afgelopen jaren enorm gegroeid en is dit een perfecte basis voor een uniek evenement.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bedrijfsevenementen zijn een vak apart, het varieert van een uitgebreide bedrijfsborrel tot grote (internationale) jubileumfeesten. Of het nu gaat over een personeelsfeestje in het bedrijfspand of een weekend op locatie, Viking weet waar de kracht ligt om een bedrijfsfeest voor zowel de directie als de medewerkers tot een geslaagde missie te volbrengen. Neem voor meer informatie contact op via dinand@vikingentertainment.nl.

PUBLIEKSEVENEMENTEN

Publieksevenementen zijn er in alle soorten en maten. Viking heeft jarenlang ervaring met alle vormen van publieksevents, van concerten tot festivals en van de lokale kermistent tot een groots Oktoberfest. Naast leverancier van onder andere de vierdaagse feesten in Nijmegen en de Meerpaaldagen in Dronten zorgt Viking ook voor de organisatie en aankleding van verschillende publieksevents door het hele land. Neem voor meer informatie contact op via dinand@vikingentertainment.nl.

STRATEGISCHE EVENEMENTEN

Soms is er meer nodig dan alleen het hebben van een memorabele avond, en dient er een doel bereikt te worden. Dan werkt Viking Events in samenwerking met partner Stormgevers Marketing een plan uit om naast vermaak en plezier het event te gebruiken als strategisch instrument. Of het nu gaat over duurzaamheid, inzameling voor een goed doel of de introductie van een nieuw product, er wordt een strategie bepaald om het doel achter het event op de perfecte manier te bereiken. Neem voor meer informatie contact op via dinand@vikingentertainment.nl.